maanantai 11. huhtikuuta 2016

Viikot kuluvat

Viikot tuntuvat vierivän hirveän nopeasti. Motivaatiota ratsastamiseen ja treenaamiseen löytyisi vaikka kuinka paljon mutta aika ei meinaa riittää. On tuskastuttavaa yrittää tasapainotella töiden, tallin ja kodin välillä ja tuntuu ettei mihinkään jää tarpeeksi aikaa. Kunhan tuo meidän koiralapsi tuosta vähän kasvaa niin se jaksaisi olla tallilla mukana illat niin ei tarvisi potea niin huonoa omaatuntuoa.Meidän rasavilli teini Yoda
Kisakauden alettua tuntuu että treeni kulkee kisasta kisaan ja harjoiteltavat tehtävät muuttuvat tulevien ohjelmien mukaan. Ei me kuitenkaan täysin olla hauskanpitoa unohdettu ja käytiinkin viime viikolla estetunnilla. Pitkästä aikaa oli lähellä etten olisi masitanut hiekkaa kun Rilla päätti tehdä viime hetken ohituksen esteestä. Pysyin kuitenkin selässä ja saatiin estetuntikin ihan kunnialla loppuun vaikka tehtävät tuntuivat olevan haastavia kuskin koordinaatiolle.


Mahtavat kevätilmat on myös sulattanut kentän jo ratsastuskuntoon joten ollaan päästy myös ulos maneesin seinien sisäpuolelta. Vielä ei ihan keskittyminen ole huipussaan kun pääsee isole ulkokentälle liikkumaan. Tämä viikko vierähtääkin sitten omia kisoja järjestellessä. Mukavaa päästä kilpailemaan ihan kotona ettei tarvitse lähteä mihinkään, mutta onhan tässä paljon enemmän työtä. Toivotaan että ehdin hoitaa tuon oma treenaamisen myös kisoja varten ettei aivan nolata itseämme kotikisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti